Om oss

Adventistmenigheten i Gjøvik er et varmt og åpent fellesskap i en hyggelig atmosfære. Alle som kommer til kirken og besøker menigheten blir hjertelig tatt imot. Menigheten består hovedsakelig av norske medlemmer og er også beriket med mennesker fra flere andre kulturer, -med andre ord et fargerikt fellesskap for både store og små. VI ER MIDLERTIDIG KORONA-STENGT, HÅPER PÅ ÅPNING I APRIL.

Vi har Bibelstudium (for både voksne og barn)  og Gudstjeneste hver lørdag som vi kaller Sabbaten. På disse møtene blir det lagt vekt på at Guds Ord skal stå i sentrum, og at de som er til stede skal få anledning til å dele sine kristne opplevelser gjennom sang, takksigelser, forbønn og vitnesbyrd.

På onsdager samles vi i bibel-gruppe, nå dessverre på korona-pause. Gjennom disse åpne gruppesamværene styrkes de sosiale bånd ved samtaler over forskjellige tema som er aktuelle, og gjennom bibelstudier og bønn..

Vi er opptatt av å fortelle andre de gode nyhetene om Jesus Kristus. Vi har hatt  seminarer, stands i Gjøvik sentrum ved forskjellige anledninger, og besøk i Gjøvik fengsel.

Nå også i Radio Toten, søndager kl 12.30; «Livet rundt»,  Også på web-radio: radiototen.no, For arkiv, se  <radiototen.no/gammel>, fane «adventistkirken».

Alle er velkomne til å ta del i våre aktiviteter, bare ta kontakt såsnart vi åpner igjen

Kart til å finne frem: her.